flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чотири місцеві загальні суди з Дніпропетровської області, за результатами добору, долучилися до нової фази Ініціативи «Модельні суди» Проєкту ЄС «Право-Justice»

24 березня 2021, 17:55

Чотири місцеві загальні суди з Дніпропетровської області, за результатами добору,  долучилися до нової фази Ініціативи «Модельні суди» Проєкту ЄС «Право-Justice»

 

За ініціативою голови Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Олексія Нестеренка, ми вирішили взяти участь в новій фазі Ініціативи «Модельні суди» Проєкту ЄС «Право-Justice» заповнивши анкету та мотиваційний лист ⇒

 

За результатами оцінки отриманих заявок, конкурсна комісія Проєкту обрала наш суд для реалізації нової фази Ініціативи «Модельні суди». Ми серед 70-ти судів-учасників.

 

З Дніпропетровської області, за результатами добору, до Ініціативи приєдналися 4 місцеві загальні суди : Бабушкінський районний суд м. Дніпропетровська, Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетовської області, Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, Синельниківський міськрайонний суд Дніпропетровської області.

 

Вітаємо учасників!     

 

«Не важливо, як повільно ти просуваєшся, головне, що ти не зупиняєшся», -влучно написав Конфуцій. «Або не берися, або доводь до кінця», - зазначив Овідій. Наше керівництво й апарат суду готові до клопіткої роботи, до нововведень, до впровадження модельних рішень.