flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Інгулецькому районному суді міста Кривого Рогу Дніпропетровської області запрацювала інтегрована рецепція - «Єдине вікно»

13 липня 2021, 11:00

У звꞌязку з тим, що Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області долучився до нової фази Ініціативи «Модельні суди» Проєкту ЄС «Право-Justice», для зручності громадян, за зразком європейських судів, та з метою прискорення прийому документів від громадян та юридичних осіб, а також  видачі копій судових рішень по справам у канцелярії суду запрацювала інтегрована рецепція - «Єдине вікно».

Це нововведення дозволить громадянам здійснити процедури подання та  отримання документів більш зручно і оперативно.

 

 

Довідково:

Проєктом EU Project «Pravo-Justice» було оприлюднено посібник «Модельні суди: рекомендації щодо впровадження». У ньому зазначено, що інтегрована рецепція є першим пунктом, де користувач системи правосуддя контактує з судом. Покликана забезпечити підтримку з моменту, коли людина  приходить до суду, та ефективне управління потоком людей. Інтегрована рецепція розташовується в стратегічному місці для комплексного швидкого реагування на потреби користувачів суду і негайного виявлення підозрілої поведінки.

Інтегрована рецепція виконує такі функції: - служить пунктом, де відвідувачі суду можуть отримати необхідні відомості; - виявлення підозрілої поведінки; - забезпечення взаємодії між користувачем суду та судом; - приймання та забезпечення обробки документів; - оптимізація робочого навантаження працівників суду; - виявлення вразливих осіб та вжиття заходів для надання необхідної підтримки.

 

#прямуєморазом 🇪🇺🇺🇦
 
#Inguletsky_distric_court
 
#ІнгулецькийСуд
 
#Судовавлада
 
#EUProjectPravoJusticee
 
#Модельнийсуд
 
#Модельнерішення
 
#Єдиневікно