flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області взятий під охорону Службою судової охорони

23 вересня 2021, 12:00

Сьогодні, 23 вересня 2021 року приміщення Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області взято під охорону Територіальним управлінням Служби судової охорони у Дніпропетровській області

Служба судової охорони є державним органом у системі правосуддя для забезпечення охорони та підтримання громадського порядку в судах.

Основними завданнями служби судової охорони є підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, а також охорону приміщення суду, забезпечення у суді безпеки учасників судового процесу.

Для виконання завдань співробітників підрозділу Служби забезпечено спеціальними засобами захисту, та необхідним спорядженням.

Взяття будівлі суду під охорону співробітниками Служби визначено Законом України «Про судоустрій і статус суддів», Положенням про Службу судової охорони, затвердженим рішенням Вищої ради правосуддя 4 квітня 2019 року № 1051/0/15-19 (зі змінами), спільним наказом Державної судової адміністрації України та Служби судової охорони від 30 січня 2020 року № 42/60, наказом Служби від 11 жовтня 2019 року № 173 «Про затвердження Положення про організацію несення служби з охорони приміщень судів, органів та установ системи правосуддя, підтримання громадського порядку в суді, припинення проявів неповаги до суду, забезпечення в суді безпеки учасників судового процесу та виконання функцій щодо державного забезпечення особистої безпеки суддів та членів їх сімей, працівників суду».

Спільним Наказом Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області та Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області затверджено Правила пропуску осіб до приміщення Інгулецького суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області.

Нагадуємо, що допуск в приміщення суду здійснюється на підставі документа, що посвідчує особу в паперовому вигляді, або в мобільному додатку «ДІЯ».

 

Скачати додаток можна перейшовши за посиланням → https://cutt.ly/iElQ3Gj (для Андроїдів), або https://cutt.ly/qElWYCY (для Айфонів)