flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся День відкритих дверей

01 грудня 2012, 12:28

День відкритих дверей 

в Інгулецькому районному суді м.Кривого Рогу

           30 листопада 2012 року в Інгулецькому районному суді м. Кривого Рогу відбувся День відкритих дверей. В цей день суд відвідали  учні середньої загальноосвітньої школи №115. Заступник  керівника апарату суду  ознайомила учнів 10-х та 11-х класів з залами судових засідань де наочно продемонструвала техніку фіксування судового процесу за допомогою програми "Камертон", робочі кабінети працівників суду, стенди з довідковою інформацією, приміщення для утримання підсудних, щодо яких обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Учні ознайомилися з роботою канцелярії, де  дізналися про реєстрацію та рух документів, що надходять до суду, порядок роботи з комп'ютерною програмою "Документообіг загальних судів".

Учні прослухали  лекцію  про систему судоустрою України,   аспекти адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх.

Найбільше питань учні задавали з кримінального права, а саме: з якого віку настає кримінальна відповідальність, види покарання, стадії розгляду кримінальної справи.

Від цієї зустрічі залишилися позитивні емоції та приємні враження у всіх учасників заходу, керівництво Інгулецького  районного суду міста Кривого Рогу вважає, що такі зустрічі повинні стати гарною традицією.

 

 

 Счетчик посещений