flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Результати конкурсу «Суд очима дитини»

19 грудня 2019, 17:50

В Інгулецькому районному суді міста Кривого Рогу Дніпропетровської області 25 листопада 2019 року  вперше було оголошено конкурс на кращий дитячий малюнок на тему: "Суд очима дітей" з нагоди професійного свята  –  Дня працівників суду.

До суду надійшло 58 дитячих малюнків, в яких діти  творчо та креативно відобразили власне бачення діяльності та значення суду.

Участь в конкурсі взяли діти працівників суду, учні  КЗШ № 7, 59, 67, 92, 114, КНВК№35 «Імпульс», ЦДЮТ Металургійного району, гурток «Колаж», Славутський НОК «СЗОШ, ліцей «Успіх» .

Виставка робіт, яку було розміщено у вестибулі приміщення суду, викликала захоплення  та покращила настрій суддям, працівникам суду та відвідувачам. 

В День святого Миколая від душі хочемо побажати світлого щастя і доброї дороги до успіху, здійснення заповітних бажань і щирих сподівань, неймовірного щастя в житті.

Отже, у цей святковий день, оголошуємо результати конкурсу:

Гран-прі отримує Мотижинець Данило, учень ЦДЮТ Металургійного району, гурток «Колаж»

 

1 місцеАбрамович Дар’я, учениця 1-А класу КЗШ №92

2 місцеШубін Герман, учень 3-А класу КЗШ №92

3 місце  – Власова Анастасія , учениця 2-Б КЗШ №92

У номінації «Приз глядацьких симпатій  соціальної мережі «Facebook»  переміг малюнок Чорномаза Андрія, учня 3-Б класу Славутського НОК «СЗОШ, ліцей «Успіх»;

У номінації «Судовий процес очима дитини» перемогли малюнки Дівіві Єви, учениці 10-А класу та Боломси Марії, учениці 9-А класу  КЗШ №59;

У номінації «Богиня Феміда очима дитини» переміг малюнок Ведернікової Дарини, учениці 10 класу КЗШ №102;

У номінації «Суддя очима дитини» переміг малюнок Булахова Михайла, учня 7 класу КЗШ №7;

У номінації «Creative look »  перемогли малюнки Солодки Анастасії, учениці 5-В класу КЗШ №114, Охоти Давіда, учня 4-Б класу КЗШ №59 та Тимко Софії, учениці 2-Б класу КЗШ №92 ;

У номінації «Caricature / Cartoon» перемогли малюнки Цвинди Ростислава, учня 6 класу КЗШ №67, Гусакової Дар’ї , учениці  КЗШ №67 та Потоцького Тимофія, учня 11 класу КЗШ №7 .

 

21 грудня 2019 року об 11:00  переможці та номінанти конкурсу запрошуються  до Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області  для урочистого нагородження.

Також всі учасники конкурсу «Суд очима дитини»  отримають почесні грамоти.

Нагадаємо, що захід проводився з метою підвищення правової освіти, поширення інформації про діяльність суду, висвітлення місії судді та суду в суспільстві.

Щиро вдячні батькам, вчителям за підтримку і участь у конкурсі, адже, як казав Антон Семенович Макаренко: «Виховуючи дітей, нинішні батьки виховують майбутню історію нашої країни, а значить і історію світу».

 

Більше фото тут

Фото переможців тут