flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисте нагородження номінантів та переможців конкурсу "Суд очима дитини"

21 грудня 2019, 14:05

21 грудня 2019 року об 11:00  переможці та номінанти конкурсу завітали  до Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області  на урочисте нагородження, яке відкрив вітальним словом голова суду Олексій Нестеренко.

Керівник апарату Ольга Козаченко та заступник керівника апарату Олена Чариєва наголосили на тому, що метою конкурсу було виховання поваги до суду, суддів та Закону; розвиток в юних українців прагнення зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.

Головний спеціаліст суду (в.о. прес-секретаря) Аліна Кіракосян привітала всіх з наступаючими новорічними святами та розповіла про умови проведення конкурсу малюнків, оголосила учасників, які, перемогли в номінаціях «Caricature / Cartoon», «Creative look », «Суддя очима дитини», «Богиня Феміда очима дитини», «Судовий процес очима дитини», «Приз глядацьких симпатій  соціальної мережі «Facebook», володарів Гран-прі, I, II та III місця та передала слово голові суду.

Олексій Михайлович нагородив юних митців грамотами та подарунками. При цьому наголосив: «Тематика малюнків вибрана не проста і абстрактна, адже суд очима дитини може бути по-різному зображений, як позитивно, так і негативно. Ми спокійно відносимося до критики, і хочемо бути відкритими для громадськості».

Результати конкурсу переконливо доводять, що сучасні діти мають високий рівень національної ідентичності, інтелектуально й духовно розвинені, і що найголовніше - не байдужі до судової системи України.

Ми маємо надію, що висвітлення високої місії судів та судової діяльності у сучасному суспільстві художніми засобами, формують почуття патріотизму та власної гідності громадян України. Всі 58 учасників конкурсу отримають почесні грамоти, які будуть надішлені поштою.

Щиро вдячні учням КЗШ № 7, 59, 67, 92, 114, КНВК№35 «Імпульс», гуртку «Колаж»  Славутському ліцею «Успіх», вчителям та батькам за причетність, адже, як казав Євгеній Іванович Замятін: «Діти - єдині сміливі філософи. І сміливі філософи - неодмінно діти».

 

 

 

 

Вітаємо наших переможців та номінантів:

  1. Мотижинець Данило – Гран-прі
  2. Абрамович Дар’я – 1 місце
  3. Шубін Герман – 2 місце
  4. Власова Анастасія – 3 місце
  5. Чорномаз Андрій - «Приз глядацьких симпатій соціальної мережі «Facebook»
  6. Дівіві Єва – Премія «Судовий процес очима дитини»
  7. Боломса Марія - Премія «Судовий процес очима дитини»
  8. Ведернікова Дарина - Премія «Богиня Феміда очима дитини»
  9. Булахов Михайло - Премія «Суддя очима дитини»
  10. Солодка Анастасія- Премія «Creative look »
  11. Охота Давід - Премія «Creative look »
  12. Тимко Софія- Премія «Creative look »
  13. Цвинда Ростислав - Премія «Caricature / Cartoon»
  14. Гусакова Дар’я - Премія «Caricature / Cartoon»
  15. Потоцький Тимофій - Премія «Caricature / Cartoon»

 

Фото з нагородження тут