flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста суду (з IT-освітою)

05 квітня 2019, 13:25

 

Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста.

 

УМОВИ 
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області

 

Загальні умови:

 Посадові обов’язки:

 

  1. В межах наданих технічних можливостей організовує впровадження в роботі суду комп’ютерних технологій: встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, супровід комп’ютерних програм автоматизованої системи передачі судових рішень в електронному вигляді до Єдиного державного реєстру судових рішень, адміністрування локальної комп’ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу щодо впровадження електронного цифрового підпису, запису фонограм судових засідань, надсилання судових рішень та інших електронних документів.
  2. Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та
    працівників апарату суду.
  3. Забезпечує введення в експлуатацію та обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.
  4. Організовує проведення робіт щодо інсталяції програмного  забезпечення.
  5. Надає практичну та методичну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп’ютерної техніки, периферійного обладнання, оргтехніки та програмного забезпечення, що знаходиться на балансі суду.
  6. Здійснює обслуговування та поточне адміністрування мережевого обладнання локальної комп’ютерної мережі суду.
  7. Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.
  8. Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного  забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної мережі.
  9. Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.
  10. Проводить аналіз стану інформаційного забезпечення суду та вносить
    пропозиції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного  забезпечення діяльності суду, надає відповідні звіти.
  11. Забезпечує адміністрування та постійне оновлення інформації на власному веб-сайті суду у складі веб-порталу «Судова влада України».
  12. Забезпечує приймання та відправлення електронної пошти, що надходить на офіційну електронну адресу суду, контролює додержання працівниками апарату Інструкції з використання електронної пошти.
  13. Приймає участь в діяльності інвентаризаційної комісії при проведенні інвентаризації комп’ютерної техніки, периферійного обладнання, оргтехніки та програмного забезпечення.
  14. Надає рекомендації, пропозиції щодо придбання техніки, пристроїв вводу-виводу інформації, витратних матеріалів, за погодженням з керівником апарату займається реалізацією схвалених пропозицій.
  15. Вносить пропозиції керівнику апарату та голові суду щодо розподілу або перерозподілу комп’ютерної техніки, що перебуває на балансі суду, з метою збалансованою забезпечення нею працівників, з урахуванням пріоритетності завдань, пов’язаних з виконанням програми інформатизації суду.
  16. Перевіряє цілісність та безпеку електронної інформаційної бази даних суду, а в разі виявлення пошкодження або несанкціонованою доступу до неї негайно інформує керівника апарату та голову суду.
  17. Контролює використання доступу до мережі Інтернет в службових цілях суддями та працівниками апарату суду, яким надано дозвіл на її використання.
  18. Здійснює моніторинг використання в суді електронних цифрових підписів.
  19. Забезпечує функціонування автоматизованої системи електронного документообігу суду.
  20. Запобігає встановленню та використанню працівниками суду стороннього програмного забезпечення та медіа контенту, що не пов'язане з роботою суду.
  21. Погоджує з керівництвом суду питання щодо використання в локальній мережі особистої комп'ютерної техніки працівників суду.
  22. Здійснює контроль за працездатністю комп'ютерної та оргтехніки суду, яка знаходиться на балансі суду, вносить пропозиції керівництву суду про необхідність ремонту, обслуговування, заміни зазначеного обладнання.
  23. Здійснює супровід впровадження комплексної системи захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи суду в частині захисту інформації від витоку технічними каналами.
  24. Здійснює захист в ІТС під час здійснення автоматизованого оброблення таких видів інформації: - відкрита інформація, яка належить до державних інформаційних ресурсів, а також відкрита інформація про діяльність судової системи України, яка оприлюднюється в Інтернеті, інших глобальних інформаційних мережах і системах та передається телекомунікаційними мережами; - інформація, вимога щодо захисту якої встановлена законодавством; - службова інформація.
  25. Здійснює, в межах наданих повноважень, опрацювання документів з обмеженим доступом.

 

Умови оплати праці:

 Посадовий оклад - 4900,00 грн.; надбавка за ранг (від 200 – 500 грн.); надбавка за вислугу років – 3 відсотки посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше  50 відсотків посадового окладу (стаття 52 Закону України «Про державну службу»); інші виплати, надбавки, премії – у разі встановлення.

 

 Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду:  Безстроково

 

 Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання:

 1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою відповідно до додатку 2 до Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку проведення конкурсу на зайняття посад держаної служби» від 25 березня 2016 року № 246), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені ч.3 або ч.4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнену особову картку встановленого зразка (з фотокарткою);

6) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування);

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік, яка надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті НАЗК.          

 

Строк подання документів: до 16.45 годин 26 квітня 2019 року

 

 Місце, час та дата початку проведення конкурсу:

 Час: о 10.00 годині в період з 02 травня 2019 року по 04 травня 2019 року (включно)

 Адреса проведення конкурсу: м. Кривий Ріг, вул. Груні Романової, 6-а, каб. № 5

 

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу:

 Головний спеціаліст з питань персоналу – Середін Олександр Сергійович,

телефон для довідки (056) 406-58-63, 068-415-42-45,

адреса електронної пошти: inbox@ing.dp.court.gov.ua

 

 

 

Кваліфікаційні вимоги:

 

 Освіта:

 Вища освіта ступеня  не нижче молодшого бакалавра або бакалавра, бажано за напрямом «Інформаційні технології» та спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» або «Інформаційні системи та технології» або «Комп’ютерна інженерія».

 

 Досвід роботи:  Без вимог до досвіду

 

 Володіння державною мовою:  Вільне володіння державною мовою

 Володіння іноземною мовою: Без вимог до знання іноземних мов

 

Вимоги до компетентності:

 

 Необхідні ділові якості:

 Аналітичні здібності, діалогове спілкування (письмове і усне), навички контролю, вміння розподіляти роботу, навички наставництва, стресостійкість, вимогливість, оперативність, уміння працювати в команді

 

Необхідні особистісні якості:

 Інноваційність, креативність, ініціативність, чесність, дисциплінованість, тактовність, готовність допомогти, емоційна стабільність, комунікабельність, відповідальність

 

 Уміння працювати з комп’ютером (рівень користувача, зазначити необхідні спеціалізовані програми, з якими повинна вміти працювати особа):

 Уміння працювати з комп’ютером (рівень впевненого користувача КП Microsoft Word, Microsoft Excel, PDF, електронна пошта)

 

 

 

Професійні знання:

 

 Знання законодавства:

 1) Конституція України;

2) Закон України «Про державну службу»;

3) Закон України «Про запобігання корупції»;

 

 Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданням та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції:

 1) Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

2) процесуальне законодавство України;

3) Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва і Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затвердженої наказом Державної судової адміністрації України  від 17.12.2013 №173;

4) Положення про автоматизовану систему документообігу, затвердженого Рішенням Ради суддів України 26.11.2010 № 30 (у редакції рішення Ради суддів України від 02.03.2018 № 17).