flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади судового розпорядника

17 квітня 2019, 17:23

 

Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади судового розпорядника.

 

УМОВИ
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - судового розпорядника Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області

Загальні умови

1

Посадові обов’язки

1. Здійснює перевірку та підготовку залу судового засідання чи приміщення, в якому планується проведення виїзного засідання, до роботи в ньому суду.

2. Забезпечує безпечні умови роботи суддям та працівникам апарату суду в залі судового засідання, іншому приміщенні, в разі проведення судом виїзного засідання.

3. З'ясовує своєчасність направлення заявки-наряду на доставку до суду органами внутрішніх справ та конвойною службою поліції затриманих осіб, та таких, які перебувають під вартою. Повідомляє голову суду, головуючого про можливу затримку їх доставки.

4. З урахуванням кількості місць та забезпечення порядку під час судового засідання визначає можливу кількість осіб, що можуть бути присутні в залі судового засідання, та визначає конкретні місця їх розміщення.

5.  Оголошує про вхід і вихід суду та пропонує всім присутнім встати.

6. Визначає з урахуванням кількості місць в залі судового засідання конкретні місця розміщення та можливу кількість осіб, які можуть бути присутні в залі судового засідання;

7. Забезпечує виконання учасниками судового процесу та особами, які є в залі судового засідання, розпоряджень головуючого.

8. Запрошує, за розпорядженням головуючого, до залу судового засідання свідків, експертів, перекладачів та інших учасників судового процесу та виконує вказівки головуючого щодо приведення їх до присяги.

9. За вказівкою головуючого під час судового засідання приймає від учасників процесу документи та інші матеріали і передає до суду.

10. Забезпечує додержання особами, які перебувають в суді, встановлених правил. Вживає заходів щодо видалення, за розпорядженням головуючого, із залу судового засідання осіб, які проявляють неповагу до суду або порушують громадський порядок.

11. За розпорядженням головуючого приймає від учасників судового процесу документи, докази та інші матеріали, що стосуються розгляду справи в передає їх.

12. Звертається до працівників правоохоронних органів з приводу сприяння у підтриманні громадського порядку, затримання та притягнення до адміністративної відповідальності осіб, які проявляють неповагу до суду та порушують громадський порядок.

13. Забезпечує дотримання вимог процесуального законодавства щодо виключення можливості спілкування допитаних судом свідків з тими, яких суд ще не допитав.

14. Забезпечує виконання  вимог процесуального законодавства щодо проведення закритого судового засідання та вживає заходів до обмеження входу до залу судового засідання сторонніх осіб.

15. Здійснює в разі необхідності взаємодію із спеціальними підрозділами судової поліції та органами внутрішніх справ з питань спільних дій щодо підтримання громадського порядку в приміщенні суду та в залі судового засідання.

16. Уживає заходів безпеки щодо недопущення виведення з ладу засобів фіксування судового процесу та іншого обладнання особами, присутніми в залі судового засідання.

17. Для забезпечення невідкладного розгляду справи з питань, що виникли в процесі її слухання, за розпорядженням головуючого здійснює термінову доставку в установи та організації, а також фізичним особам листів, викликів, інших документів.

18. При виникненні надзвичайних обставин (пожежа, виявлення вибухонебезпечних предметів, затоплення тощо) повідомляє керівників суду та організовує виклик спеціальних служб.

19. Виконує інші розпорядження головуючого, доручення голови суду щодо забезпечення належних умов для проведення судового засідання та роботи служби судових розпорядників.

 

 

20. Надає допомогу секретарям суду у здійсненні прийому, обліку цивільних, кримінальних та адміністративних справ за допомогою комп’ютерної програми «Документообіг загальних судів».21. Надає допомогу секретарям суду у зверненні до виконання вироків, рішень, постанов  суду.

22 У  разі відсутності секретаря суду виконує його обов'язки.

23 В разі виробничої потреби виконує інші доручення голови суду.

24 Дотримується правил і норм з охорони праці та техніки безпеки в суді, правил з експлуатації технічних засобів, Правил внутрішнього трудового розпорядку, Правил поведінки державного службовця, Правил поведінки працівника суду, Регламенту роботи суду.

2

Умови оплати праці

Посадовий оклад - 3524,00 грн.; надбавка за ранг (від 200 – 500 грн.); надбавка за вислугу років – 3 відсотки посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше  50 відсотків посадового окладу (стаття 52 Закону України «Про державну службу»); інші виплати, надбавки, премії – у разі встановлення.

3

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстроково

4

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою відповідно до додатку 2 до Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку проведення конкурсу на зайняття посад держаної служби» від 25 березня 2016 року № 246), до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені ч.3 або ч.4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) заповнену особову картку встановленого зразка (з фотокарткою);

6) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування);

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік, яка надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті НАЗК.          

Строк подання документів: до 16.45 годин 26 квітня 2019 року

5

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

Адреса проведення конкурсу: м. Кривий Ріг, вул. Груні Романової, 6-а, каб. № 5,

час о 10.00 годині в період з 02 травня 2019 року по 04 травня 2019 року (включно)

6

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу.

Головний спеціаліст з питань персоналу – Середін Олександр Сергійович, телефон для довідки (056) 406-58-63, 068-415-42-45, адреса електронної пошти: inbox@ing.dp.court.gov.ua

Кваліфікаційні вимоги



1

Освіта

Вища освіта ступеня  не нижче молодшого бакалавра або бакалавра, бажано  за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність», кваліфікація – юрист

2

Досвід роботи

Без вимог до досвіду

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

4

Володіння іноземною мовою

Без вимог до знання іноземних мов

Вимоги до компетентності

Вимога

Компоненти вимоги

1

Необхідні ділові якості

Аналітичні здібності, діалогове спілкування (письмове і усне), навички контролю, вміння розподіляти роботу, вміння активно слухати, виваженість, уміння дотримуватись субординації, вміння вести перемовини, організаторські здібності, стресостійкість, вимогливість, оперативність, вміння визначати пріоритети, вміння аргументовано доводити власну точку зору, навички розв’язання проблем, уміння працювати в команді тощо;

2

Необхідні особистісні якості

Інноваційність, креативність, ініціативність, надійність, порядність, чесність, дисциплінованість, чуйність, тактовність, готовність допомогти, емоційна стабільність, комунікабельність, повага до інших, відповідальність, рішучість.

3

Уміння працювати з комп’ютером (рівень користувача, зазначити необхідні спеціалізовані програми, з якими повинна вміти працювати особа)

Уміння працювати з комп’ютером (рівень впевненого користувача КП Microsoft Word, Microsoft Excel, PDF, електронна пошта)

Професійні знання

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

1) Конституція України;

2) Закон України «Про державну службу»;

3) Закон України «Про запобігання корупції»;

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданням та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції

1) Закон України «Про судоустрій і статус суддів»;

2) процесуальне законодавство України;

3) Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва і Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затвердженої наказом Державної судової адміністрації України  від 17.12.2013 №173;

4) Положення про автоматизовану систему документообігу, затвердженого Рішенням Ради суддів України 26.11.2010 № 30 (у редакції рішення Ради суддів України від 02.03.2018 № 17).

                   

 

 

Рекомендований час розміщення інформації: до 18.00 годин 17 квітня 2019 року

 

 

 

Виконавець                                                                       О.С. Середін

 

 

«ПОГОДЖУЮ»

куратор виконавця                                                               О.В. Козаченко

 

17 квітня 2019 року