flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста

18 червня 2021, 16:42

Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області оголошує про проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області (1 посада – безстрокова):

 

УМОВИ

про проведення конкурсу на зайняття посади державної служби категорії «В»

головного спеціаліста Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області (1 посада – безстрокова)

 

ЗАГАЛЬНІ УМОВИ

Посадові обов’язки

В межах наданих технічних можливостей організовує впровадження в роботі суду комп’ютерних технологій: встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, супровід комп’ютерних програм автоматизованої системи передачі судових рішень в електронному вигляді до Єдиного державного реєстру судових рішень, адміністрування локальної комп’ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу щодо впровадження електронного цифрового підпису, запису фонограм судових засідань, надсилання судових рішень та інших електронних документів.

Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду.

Забезпечує введення в експлуатацію та обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.

Організовує проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення.

Надає практичну та методичну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп’ютерної техніки, периферійного обладнання, оргтехніки та програмного забезпечення, що знаходиться на балансі суду.

Здійснює обслуговування та поточне адміністрування мережевого обладнання локальної комп’ютерної мережі суду.

Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів. Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної  мережі.

Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників  суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

Проводить аналіз стану інформаційного забезпечення суду та вносить пропозиції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного забезпечення діяльності суду, надає відповідні звіти.

Забезпечує адміністрування та постійне оновлення інформації на власному веб-сайті суду у складі          веб-порталу  «Судова влада України».

 

Забезпечує приймання та відправлення електронної пошти, що надходить на офіційну електронну адресу суду, контролює додержання працівниками апарату Інструкції з використання електронної пошти.

Приймає участь в діяльності інвентаризаційної комісії при проведенні інвентаризації комп’ютерної техніки, периферійного обладнання, оргтехніки та програмного забезпечення. Надає рекомендації, пропозиції щодо придбання техніки, пристроїв вводу-виводу інформації, витратних матеріалів, за погодженням з керівником апарату займається реалізацією схвалених пропозицій.

Вносить пропозиції керівнику апарату та голові суду щодо розподілу або перерозподілу комп’ютерної техніки, що перебуває на балансі суду, з метою збалансованою забезпечення нею працівників, з урахуванням пріоритетності завдань, пов’язаних з виконанням програми інформатизації суду.

Перевіряє цілісність та безпеку електронної інформаційної бази даних суду, а в разі виявлення пошкодження або несанкціонованою доступу до неї негайно інформує керівника апарату та голову суду.

Контролює використання доступу до мережі Інтернет в службових цілях суддями та працівниками апарату суду, яким надано дозвіл на її використання.

Здійснює моніторинг використання в суді електронних цифрових підписів. Забезпечує функціонування автоматизованої системи електронного документообігу суду.

Запобігає встановленню та використанню працівниками суду стороннього програмного забезпечення та медіа контенту, що не пов'язане з роботою суду.

Погоджує з керівництвом суду питання щодо використання в локальній мережі особистої комп'ютерної техніки працівників суду.

Здійснює контроль за працездатністю комп'ютерної та оргтехніки суду, яка знаходиться на балансі суду, вносить пропозиції керівництву суду про необхідність ремонту, обслуговування, заміни зазначеного обладнання.

Здійснює супровід впровадження комплексної системи захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи Інгулецького  районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області  в частині захисту інформації від витоку технічними каналами.

Здійснює захист в ІТС під час здійснення автоматизованого оброблення  таких видів інформації:

 - відкрита інформація, яка належить до державних інформаційних ресурсів, а також відкрита інформація про діяльність судової системи України, яка оприлюднюється в Інтернеті, інших глобальних інформаційних мережах і системах та передається телекомунікаційними мережами;

- інформація, вимога щодо захисту якої встановлена законодавством;

- службова інформація.

Виконує інші доручення голови суду та керівника апарату суду.

Дотримується правил і норм з охорони праці та техніки безпеки в суді, правил з експлуатації технічних засобів, Правил внутрішнього трудового розпорядку, Загальних правил поведінки державного службовця, Правил поведінки працівника суду, Регламенту роботи суду.

Умови оплати праці

- посадовий оклад згідно зі штатним розписом - 5540 грн.;

- надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 №15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;

- надбавки, виплати, премії відповідно до статей 50, 52 Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

1 (одна) посада, безстрокове призначення

Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає  конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби за посиланням https://career.gov.ua/, таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби ( далі – Порядку);

2) резюме за формою згідно з додатком 21 Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформація:

- прізвище, ім’я, по батькові кандидата;

- реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

- підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;

- підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетенцій, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, несе персональну відповідальність за достовірність наданої інформації.

Термін подання інформації, необхідної для участі в конкурсі, до 30 червня 2021 року   

Додаткові (необов’язкові) документи

заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку

Дата і час початку проведення тестування кандидатів

об 14 годині 30 хвилин 06 липня 2021 року

 

Місце або спосіб проведення тестування

 

Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Груні Романової, 6-а, каб. № 5 (проведення тестування за фізичної присутності кандидата)

Місце або спосіб проведення співбесіди

Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області за адресою: м. Кривий Ріг, вул. Груні Романової, 6-а, каб. № 5 (проведення співбесіди за фізичної присутності кандидата)

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Середін Олександр Сергійович, телефон +38 (097) 586-24-52, адреса електронної пошти: inbox@ing.dp.court.gov.ua

 

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ

Освіта

Вища освіта не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра, перевага надається особам, які мають освіту за напрямом «Інформаційні технології» та спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» або «Інформаційні системи та технології» або «Комп’ютерна інженерія» 

Досвід роботи

не потребує

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

ВИМОГИ ДО КОМПЕТЕНТНОСТІ

ВИМОГА

КОМПОНЕНТИ ВИМОГИ

Досягнення результатів

- здатність до чіткого бачення результату діяльності;

- вміння фокусувати зусилля для досягнення результату діяльності;

- вміння запобігати та ефективно долати перешкоди;

- здатність до самоосвіти

Цифрова грамотність

-       вміння налагоджувати, використовувати комп’ютерну та оргтехніку для забезпечення виконання обов’язків працівників суду, а також виконання своїх посадових обов’язків;

-       вміння використовувати сервіси Інтернету для ефективного пошуку потрібної інформації, перевіряти надійність джерел і достовірність даних;

-       здатність працювати з документами в різних цифрових форматах, зберігати, накопичувати, впорядковувати цифрові ресурси;

-       здатність уникати небезпек в цифровому середовищі, захищати особисті та конфіденційні дані;

-       здатність використовувати відкриті цифрові ресурси для власного професійного розвитку.

Відповідальність

-       усвідомлення важливості якісного виконання своїх посадових обов’язків з дотриманням строків та встановлених процедур;

-       усвідомлення рівня відповідальності під час підготовки і прийняття рішень, готовність нести відповідальність за можливі наслідки реалізації таких рішень;

-       здатність брати на себе зобов’язання, чітко їх дотримуватись і виконувати.

ПРОФЕСІЙНІ ЗНАННЯ

ВИМОГА

КОМПОНЕНТИ ВИМОГИ

Знання законодавства

 

Знання:

Конституції України;

Закону України «Про державну службу»;

Закону України «Про запобігання корупції»

Закон України «Про очищення влади»

Знання законодавства у сфері системи судоустрою

Закон України «Про судоустрій і статус суддів»

Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затвердженого Рішенням Ради суддів від 02.04.2015 №25;

Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах України, затверджену Наказом Державної судової адміністрації України від 20.08.2019. №814