flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом обрано запобіжний захід підозрюваному у вчиненні дій сексуального характеру відносно 13-ти річного хлопчика

05 жовтня 2023, 15:37

Ухвалою слідчого судді Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області від 05 жовтня 2023 року обрано запобіжний захід чоловікові, 1966 року народження, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 152 КК України, за ознаками вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із анальним або оральним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років.

Врахувавши те, що громадянин С. підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, за який законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років, а також існування ризиків, що підозрюваний може:

  • переховуватись від органів досудового розслідування та/або суду;
  • незаконно впливати на потерпілого;
  • перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином;
  • вчинити інше кримінальне правопорушення,

Слідчий суддя дійшов висновку про необхідність обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів - до 02 грудня 2023 року, без визначення розміру застави, оскільки матеріали провадження містять відомості про вчинення інкримінованого злочину з застосуванням погрози насильства до потерпілої дитини.

 

 

Пов’язані публікації: ⇓

Дніпропетровська обласна прокуратура