flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом продовжено строк тримання під вартою громадянинові, підозрюваному у вчиненні дій сексуального характеру відносно 13-ти річного хлопчика

29 листопада 2023, 17:00

Ухвалою слідчого судді Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області від 29 листопада 2023 року продовжено строк дії запобіжного заходу чоловікові, 1966 року народження, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 152; ч. 2 ст. 156; ч. 6 ст. 153; ч. 2 ст. 301 КК України ♦.

Врахувавши те, що громадянин С. підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, а також існування ризиків, що підозрюваний може:

  • переховуватись від органів досудового розслідування та/або суду;
  • незаконно впливати на потерпілого;
  • перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином;
  • вчинити інше кримінальне правопорушення,

Слідчий суддя дійшов висновку про необхідність продовження строку дії щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 38 днів - до 05 січня 2024 року, без визначення розміру застави, оскільки матеріали провадження містять відомості про вчинення інкримінованого злочину з застосуванням погрози насильства до потерпілої дитини.

 

 

 

♦ Довідково:

05.10.2023 громадянинові С. повідомлено про підозру у даному кримінальному провадженні за ч.4 ст. 152 КК України, за ознаками вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із вагінальним, анальним або оральним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій або будь-якого іншого предмета, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років.

20.11.2023 громадянинові С. повідомлено про зміну раніше повідомленої підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених:

  • ч. 4 ст. 152 КК України, за ознаками вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із анальним проникненням в тіло іншої особи з використанням іншого предмета, пов’язаних із оральним проникненням в тіло іншої особи з використанням геніталій, вчинені щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років;
  • ч. 2 ст. 156 КК України, за ознаками вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи;
  • ч. 6 ст. 153 КК України, за ознаками вчинення насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи (сексуальне насильство), вчинених особою, яка раніше вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 152 КК України,щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років;
  • ч. 2 ст. 301 КК України, за ознаками розповсюдження серед неповнолітніх творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру.

 

Пов’язані публікації: ⇓

Дніпропетровська обласна прокуратура

Інгулецький суд