flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області змінили і доповнили звичайний одяг українською національною вишиванкою

16 травня 2019, 17:37

Працівники Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області змінили і доповнили звичайний одяг українською національною вишиванкою. Також була переглянута презентація на тему: «Вишиванка – генетичний код нації».


Вишиванка - символ приналежності до роду та нації, ознака українськості, яка вирізняє українця у багатомірному, багато вбраному глобалізованому світі, це наш етнічний бренд .
Цей день не є офіційним, але відзначають його не тільки в Україні, але й за її межами -українці та всі прихильні до нас та до нашої культури люди.
З давніх-давен і до сьогодні українці можуть похвалитися більше, ніж сотнею технік виконання вишивки! Таке різноманіття свідчить як про любов пращурів до краси та їх винахідливість, так і про незамінність вишитого одягу на всій території України. Найбільш популярні прийоми: вишивка хрестом та гладдю, бігунок, мережка та ін.
Нехай це свято зітре кордони й об'єднує українців по всьому світу. Чудового настрою та різнобарвних вражень! З Днем вишиванки!

Більше фото дивіться перейшовши за посиланням: https://www.facebook.com/Inguletsky.distric.court