flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася спільна нарада працівників апарату Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області щодо результатів анонімного опитування суддів, працівників апарату та відвідувачів відносно якості роботи суду

03 грудня 2019, 10:40

02 грудня 2019 року о 13год. 30хв. на спільній нараді працівників апарату Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області були обговорені результати анонімного опитування працівників апарату та відвідувачів щодо якості роботи суду в рамках реалізації Проекту «Система оцінки якості роботи суду: стандарти, критерії, показники та методи» (СОРС).

Голова суду Олексій Нестеренко, підкреслив, що думка працівників апарату та відвідувачів суду є необхідною умовою отримання уявлення про фактичні результати діяльності суду, після яких враховуються зауваження та пропозиції респондентів.  

Керівник апарату суду Ольга Козаченко та заступник керівника апарату суду Олена Чариєва, також підкреслили важливість вивчення думки працівників апарату та відвідувачів, які останнім часом активно долучаються до оцінювання роботи судової системи. Анонімне анкетування працівників та відвідувачів суду сприяє покращенню взаємодії між громадянським суспільством та органами судової влади.

Головним спеціалістом суду Аліною Кіракосян була підготовлена мультимедійну презентація, щодо проведеного опитування у вигляді графіків і діаграм. Тому працівники апарату мали можливість ознайомитися з результатами анкетування, і подивитися на динаміку середніх оцінок та відсотків по окремим питанням у порівнянні з анкетуванням 2016 року.

Результативна організація роботи, постійний контроль за діяльністю суду та систематичне підвищення рівня професійності і культури працівників апарату суду, направлені на зміцнення рівня довіри громадян до судової гілки влади, доступності судової системи, а також на покращення іміджу Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області  та судів в цілому.

З повним текстом аналітичного звіту «Оцінювання роботи Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області» можете ознайомитися перейшовши за посиланням: https://ing.dp.court.gov.ua/sud0416/inshe//