flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання працівників суду щодо дотримання Загальних правил етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування та Правил поведінки працівника суду

19 лютого 2020, 17:56

19 лютого 2020 р. о 17:00 було проведено навчання працівників апарату Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області щодо дотримання Загальних правил етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування та Правил поведінки працівника суду.

Адже, правила поведінки працівника суду - це стандарти морально-етичної цілісності та відповідної поведінки, які ґрунтуються на дотриманні особистої, професійної та організаційної етики задля підтримання авторитету, незалежності і ефективності судової влади, підвищення довіри громадськості до суду. Кожен працівник апарату суду, виконуючи посадові обов’язки, повинен пам’ятати про те, який внесок у ставлення до судової влади він вносить. Довіра до суду починається з порогу, і саме поведінка працівника суду - це фундамент авторитету суду.