flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про добір на період дії карантину

06 жовтня 2020, 17:00

Додаток 1

до наказу по  Інгулецькому районному  суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області

від 06.10.2020 №87-з

 

ОГОЛОШЕННЯ

про добір на період дії карантину

 

ЗАГАЛЬНІ УМОВИ

Назва та категорія посади, щодо якої прийнято рішення про необхідність призначення

Головний спеціаліст Інгулецького районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, категорія «В», під категорія «В1».

Посадові обов’язки

     1. В межах наданих технічних можливостей організовує впровадження в роботі суду комп’ютерних технологій: встановлення комп’ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, супровід комп’ютерних програм автоматизованої системи передачі судових рішень в електронному вигляді до Єдиного державного реєстру судових рішень, адміністрування локальної комп’ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу щодо впровадження електронного цифрового підпису, запису фонограм судових засідань, надсилання судових рішень та інших електронних документів.

      2. Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду.

     3. Забезпечує введення в експлуатацію та обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.

      4. Організовує проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення.

      5. Надає практичну та методичну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп’ютерної техніки, периферійного обладнання, оргтехніки та програмного забезпечення, що знаходиться на балансі суду.

      6. Здійснює обслуговування та поточне адміністрування мережевого обладнання локальної комп’ютерної мережі суду.

        7. Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів. Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної  мережі.

      8. Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників  суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

      9. Проводить аналіз стану інформаційного забезпечення суду та вносить пропозиції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного забезпечення діяльності суду, надає відповідні звіти.

      10. Забезпечує адміністрування та постійне оновлення інформації на власному веб-сайті суду у складі          веб-порталу  «Судова влада України».

      11. Забезпечує приймання та відправлення електронної пошти, що надходить на офіційну електронну адресу суду, контролює додержання працівниками апарату Інструкції з використання електронної пошти.

     12. Приймає участь в діяльності інвентаризаційної комісії при проведенні інвентаризації комп’ютерної техніки, периферійного обладнання, оргтехніки та програмного забезпечення. Надає рекомендації, пропозиції щодо придбання техніки, пристроїв вводу-виводу інформації, витратних матеріалів, за погодженням з керівником апарату займається реалізацією схвалених пропозицій.

    13. Вносить пропозиції керівнику апарату та голові суду щодо розподілу або перерозподілу комп’ютерної техніки, що перебуває на балансі суду, з метою збалансованою забезпечення нею працівників, з урахуванням пріоритетності завдань, пов’язаних з виконанням програми інформатизації суду.

     14. Перевіряє цілісність та безпеку електронної інформаційної бази даних суду, а в разі виявлення пошкодження або несанкціонованою доступу до неї негайно інформує керівника апарату та голову суду.

    15. Контролює використання доступу до мережі Інтернет в службових цілях суддями та працівниками апарату суду, яким надано дозвіл на її використання.

    16. Здійснює моніторинг використання в суді електронних цифрових підписів. Забезпечує функціонування автоматизованої системи електронного документообігу суду.

    17. Запобігає встановленню та використанню працівниками суду стороннього програмного забезпечення та медіа контенту, що не пов'язане з роботою суду.

    18. Погоджує з керівництвом суду питання щодо використання в локальній мережі особистої комп'ютерної техніки працівників суду.

    19. Здійснює контроль за працездатністю комп'ютерної та оргтехніки суду, яка знаходиться на балансі суду, вносить пропозиції керівництву суду про необхідність ремонту, обслуговування, заміни зазначеного обладнання.

     20. Здійснює супровід впровадження комплексної системи захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи Інгулецького  районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області  в частині захисту інформації від витоку технічними каналами.

     21. Здійснює захист в ІТС під час здійснення автоматизованого оброблення  таких видів інформації:

- відкрита інформація, яка належить до державних інформаційних ресурсів, а також відкрита інформація про діяльність судової системи України, яка оприлюднюється в Інтернеті, інших глобальних інформаційних мережах і системах та передається телекомунікаційними мережами;

- інформація, вимога щодо захисту якої встановлена законодавством;- службова інформація.    22. Виконує інші доручення голови суду та керівника апарату суду.     23. Дотримується правил і норм з охорони праці та техніки безпеки в суді, правил з експлуатації технічних засобів, Правил внутрішнього трудового розпорядку, Загальних правил поведінки державного службовця, Правил поведінки працівника суду, Регламенту роботи суду.

Умови оплати праці

Посадовий оклад – 5300,00 грн.;

Надбавка за ранг (від 200 – 500 грн.);

Надбавка за вислугу років – 3 відсотки посадового окладу за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50 відсотків посадового окладу;

Інші виплати,надбавки, премії – у разі встановлення при наявності достатнього фонду оплати праці.

Інформація про строковість призначення на посаду

Строкове призначення, шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS- CoV-2.

Граничний строк перебування особи на зазначеній посаді державної служби становить не більше двох місяців після відміни карантину, установленого Кабінетом  Міністрів України.

Перелік інформації, необхідної для участі в доборі, та строк її подання

     Особа, яка бажає взяти участь в доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби:

    1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби (Додаток 1 Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 (далі – Порядок);                            

    2) резюме за формою, згідно з Додатком 2 до Порядку.

    3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

       Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

       Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

       Інформація для участі в доборі приймається в електронному вигляді з накладенням кваліфікованого електронного підпису кандидата через Єдиний портал вакансій державної служби (https://www.career.gov.ua) до 18.00 години  12 жовтня 2020 року.                                                                                            

Місце, час та дата початку добору

      Адреса: Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, 50056, м. Кривий Ріг, вул. Груні Романової, 6-А

      Інформацію буде доведено не пізніше ніж за один робочий день до початку проведення співбесіди.

    Учасникам добору при собі необхідно мати паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу та підтверджує громадянство України.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення добору

Середін Олександр Сергійович, тел. 068-415-42-45,

e-mail: inbox@ing.dp.court.gov.ua

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ

Освіта: 

Вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за напрямом «Інформаційні технології» та спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» або «Інформаційні системи та технології» або «Комп’ютерна інженерія»

Досвід роботи:         

Не потребує

Володіння державною мовою:

Вільне володіння державною мовою.

Володіння іноземною мовою

Не потребує

Вимоги до компетентності

Знання законодавства

1) Конституція України, від 28.06.1996 №254к/96-ВР;

2) Закон України «Про державну службу» від 10.12.2015 №889-VIII; 

3) Закон України «Про запобігання корупції» від 14.10.2014 №1700-VII;

4) Закон України «Про судоустрій і статус суддів» від 02.06.2016 №1402-VIII;

   5) Інструкція з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затверджена Наказом Державної судової адміністрації України від 20.08.2019 року №814

Професійні знання

Відповідно до посади з урахуванням вимог спеціальних законів

Якісне виконання поставлених завдань

1) вміння працювати з інформацією;

2) здатність працювати в декількох проектах одночасно;

3) орієнтація на досягнення кінцевих результатів;

4) вміння вирішувати комплексні завдання;

5) вміння ефективно використовувати ресурси;

   6) вміння виробляти пропозиції, їх аргументувати та презентувати.

Командна робота та взаємодія

1) вміння працювати в команді;

2) вміння ефективної координації з іншими;

3) вміння надавати зворотний зв'язок.

Сприйняття змін

1) виконання плану змін та покращень;

2) здатність приймати зміни та змінюватись.

Технічні вміння

   Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку.

Особистісні компетенції

1) відповідальність;

2) системність і самостійність в роботі;

3) уважність до деталей;

4) наполегливість;

5) креативність та ініціативність;

6) орієнтація на саморозвиток;

7) орієнтація на обслуговування;

8) вміння працювати в стресових ситуаціях;

9) комунікабельність.